“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

02 March 2012

Kembali bersama.

Salam....
Dell tak tahu nak cakap apa.
cume redha dengan jodoh ditentukan Allah.
T__T
Doakan semua selamat ye kawan2.
Thanks pada yang menyokong.

14 comments:

  1. sabar dell...setiap masalah psti akn ada jln penyelesaian..

    ReplyDelete
  2. semoga semua baik2 aje ye Dell...sabar..=)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Dell...Smoga terus kekal bahagia k..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..lega rasanya.selamat menukar status.:)
    kene byk bersabar. Selamat menempuh hari bersejarah esok:)

    ReplyDelete
  5. dell, jgn fikir sgt k..;)
    tenangkan hati..inshaAllah seme ok;)

    ReplyDelete
  6. alahamdullilah..amin2...moga dell tabah ya..:)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. semoga Allah melindungi korang... insyaAllah sumenye akan ok ye dell

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. harap Dell slalu bersabar k..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. syukur.. semoga semuanya baik2 saja :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. kuatkan semangat ye dell :)

    ReplyDelete
  11. esok kan harinya? if ikot dlm wedding ticket...we als xtahu ape masalah dell tapi aja rasa once akad dah dilafazkan, dell jgn bersikap pasrah..tapi hormat dan menyayangi husben dgn lebih2 lagi..wat mcm konon2 br jumpe husben tu.hehe.insyaAllah..bykkan berdoa yeee

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. jodoh yg ALLAH tentukan tu adalah yg terbaek utk Dell.. ALLAH sebaik2 perancang.. put ur faith on ALLAH.. tamau sedey2 ya dell.. <3

    ReplyDelete
  13. salam...
    semoga awak kuat dan tabah dalam kehidupan...=)
    Allah sayang hambaNya yang kuat pada ujian...

    follow kamu dear...

    http://mrsdhya.blogspot.com/

    ReplyDelete