“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

19 March 2012

Video Akad Nikah

[Dengan Nama Allah yang amat Pemurah lagi Maha Penyayang]
Salam kawan2. ^__^ 
rindu nak update blog . Maaf sangat2 . 
Update kejap dan simple.
Dell dah banyak kali demam. Sian husband yang dok jaga Dell .
(last2 dia yang dengkor dulu.. ;p) hehe .
Skg ni Dell macam asik pening2. Selsema . 
Skg pun jugak . tapi sebab komitmen pada kerjaya, cheewahh..
dtg la gak kerja . Walaupun agak tak puas hati sket dengan management. 
(dah tahu sakit, bagi la keje sket2) - dah tau nape datang aku nie ?? T___T
Husband suh balik amik MC .. tapi nak drive plak takut nampak tak nampak je.
Orang cakap bukan Dell cakap ok : Entah2, bunting pelamin kot. hahaha. 
Kalau betul, alhamdulillah . Kalau tak. tak pe. Tuhan belum bagi rezeki.
Tanda2 pun sama macam tanda2 period. huahahaha . Tak mahu berharap sangat. nanti frust baru tahu !
Baiklah . 
Bosan cite pasal Dell kan ? 
Dell dah dapat video masa akad nikah . bile tgk balik, Dell nangis . (jiwa kacau..)
Yang amik pun kazen husbend, jadi jangan nak harap sangat la macam orang buat drama eh videonye. ;p
Husband cakap : tak pe lah, janji ada kenangan. 
Bile dah dok jauh, mule la kena lagi awal bangun g keje nak elak jem kat LDP. 
Sampai lupe nak amik CD tu dan bagi u'olls tgk. adeh. 
Tunggguuuuuuu okay. ^__^
Yang Tulus Mulus,
Dell

P/S : kan dah bgtau jp je update. 

2 comments:

  1. heee.. mgkn btl jgk kot kamu bunting pelamin dell!! heeee.. nice!! doakan tuk kamu.. dn kamu doakan tuk kte jgk ye dell.. heee.. :)) pape pn congrats dell!!

    ReplyDelete
  2. ala bikin gempak je tau..
    baru nak tengok :P

    ReplyDelete