“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

08 June 2012

Almost 4 months, Inai masih dijari.

[ Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Assalamualaikum . ^__^
HAH ! amek kau dah berabuk blog ni . sebok cari free template . susah nak jumpe berkenan, 
nak2 kebanyakan warna PINK ! ouch, bukan tak suke kaler ni, tapi mmg dari dulu dah anti . 
SAH pas ni ramai tak suke dell kerana tak suke PINK . Logik kah ?
Baiklah. habis cerita pasal free template. nak bagi alasan plak .
lame tak online. busy . task baru banyak . 
Suke tengok blog orang baru kawen . SELAMAT PENGANTIN BARU . ^__^
saje nak kongsi, baby dah almost 4 months. kerap sakit perut sebab makin membesar.
Tekanan darah naik, sebab interview kat Kuala Langat punye majlis daerah . FRUST ! T__T
Tak mahu cerita . hihi . 
yang best sekali, INAI masih ada di kuku kaki dan tangan . haha . Kuku panjang sangat kot .
atau inai tu memang bagus ? ^__^
Entri ni tak de pic, nak update kejap je sebab rindu u'olls . ;)
Jumpe lagi.


Regards,
Dell

3 comments:

  1. inai sy masih dijari juge...hihi..br 1 bulan 2 mgu kot..da 4 bln bb?thniah?sy masih kosong..

    ReplyDelete
  2. I pn tak suka pink tp ntah knp skrg mcm byk pink je dr segi semua benda haha

    Wah 4 bln dh. Jaga diri eh

    Sy dh masuk 7 bulan kaweb tp inai tak hilang lg :D

    ReplyDelete
  3. Umur baby kita sama lah..sy inai jari kaki yang tak habis lagi..awk org mana?sejak pregy ni, ada juga tawaran kerja yang sy tolak sbb jauh..lagipun kondisi tubuh tak ok..

    ReplyDelete