“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

14 November 2011

CHANGE the Tarikh !

Salammmmmmmmmmm . ^___^
Selamat Sejahtera .
to
B2B, followers and silent readers..
Disini ada pengumuman penting buat rakan2 blog .
(Entah ape2 aku ni)
DATE telah berubah okay ! 
PERNIKAHAN 

03.03.2012
9/Rabiulakhir/1433 AH
&
PERSANDINGAN 

11.03.2012
17/Rabiulakhir/1433 AH

bercampur dengan pihak lelaki .
lepas dah tukar tu, cepat2 msg segala vendor yang telah dibooking .
hoho .
ALHAMDULILLAH
masih available lagi date kebanyakkannya..
YeeeeeePppPeeeeee !!
dan 
selesai sudah masalah date . 
Kepada B2B lain tu, jangan ikot cam Dell auuuwwww . hampeh je aku ni .
T_______T
at least setahun sebelum kamu semua kena ada date untk pastikan semua tersedia. 
Jumpe lagi kawan2!!
^__^
Mood: survey pakej bulan madu. (malu2)

6 comments:

  1. Ngape tukar tarikh? Nak tarikh cantik lettew kan? hehe.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...good for you dear!

    well, you kne tag nie.. tapi no biggies in answering!

    http://blogcikiyfahjo.blogspot.com/2011/11/tagginnggg.html

    ReplyDelete
  3. naseb vendor masih free lagi date tu~ good luck dear...

    ReplyDelete
  4. hehehe dh ade date dah~ bagus~ i blom lagi. wawawa~~ perlu ke gelabah? :P

    ReplyDelete
  5. date nikah kite same!
    hehe..
    sanding je lain.
    mine is at 4/3/12..
    blah laki lak 10/3/12.:)

    ReplyDelete