“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

16 November 2011

Tagged by Ms Afifah. ;)

Salamm kawan-kawan !
^___^
Camane ? Sihat ?
Semoga kite same2 mendapat restuNya. Amin. ^___^
So, macam mana persiapan anda ?? erkkk . Dell punye pun tak siap lagi . huahahaha .
Baiklah. 
Dell ditagged oleh seorang b2b yang agak sweet iaitu Ms Afifah.
Btw, thanks ye. Dell cube la jawab.
Dell rase benda ni dah melanda kebanyakkan b2b blog.
Tapi Dell malas nak ulang rules dia . hihi . mesti ramai dah tau kan ?

Ni 11 soalan dari cik Afifah ni :

1) asal mana?dulu sekolah kt mana?
ade kat hujung ats belah kanan blog ni. Cannossa School.
2) highest achievement in life
errrr...
3) how many siblings in family?
5 je . 
4) weekend gateway yg teringin nak pergi?
No idea . nak pergi semua kot .
5) what is/are your guilty pleasure/s *haaa...jawab2*
tak mahu jawab ler . haha.
6) ideal saturday morning?
tidor .
7) if you did not live in malaysia, where else do u want to live?
Di sisi Muhammad Firdaus Yahaya
8)favourite last words?
entah . banyak entah je
9) movie terbaik *yg recommend* utk di tonton?
Dell pun tak tahu nak suggest mane . hampir kesemuanya best kot.
10) suka x kena tag2 nie? hehe
eh suke lah . haha . ^__^
11) apa perasaan soalan dah habis?
Agak lega sedikit . cam nak korek rahsia dah rase . huahahaha.


Dah, cukop la kot. 
Dell tak mahu tag sape2 sebab dah buat dah dulu . eheee . ;)
Jumpe lagi. ^__^ 
maaf la . 
Dell busy sedikit lately ni . ape2 Dell update lagi ye . ;)

No comments:

Post a Comment