“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

26 January 2012

Checklist 1 bulan 1 Minggu.

Salam
to my followers, readers, silent readers, stalker.. bla bla..
^__^
Lame bebenor tak mengupdate blog . 
berhabuk dah . berkepuk2 kot. -___-
Blogwalking kejapppp. ;D terimakasihtakterhinggakepadafollowersbaru! 
Keep updating babe !
Ceh, Dell cakap orang je kan ? Sendiri tak tgk . T___T 
hebat bukan aku, tahu suroh orang je . haha .
Baiklah. Dell nak memulakan cerita dengan SEBULAN SATU MINGGU je lagi. 
-___-
Pelbagai vendor dah minta masuk lagi half payment . 
terbawak2 mimpi nak transfer esoknya .
Keluar duit la katekan. -__- macam air rase gaji nie.
Tak mahu cakap pasal duit, jap lagi konfem emo punyeee.
Dell telah pun menyenaraikan apa yang sudah buat dan belom buat. Sebelum ni ada buat dah kat sini.
Tapi ni updated punyeee. ^___^
 Jom tgk jom.
Sebelum nikah:-
  • Pelbagai borang/HIV result/Kebenaran berkahwin - DONE
Hari Pernikahan (03.03.2012) :-
  • Jamuan – Future mother in law masak. – DONE
  • Inai/Henna – DONE
  • Makup/MUA – DONE
  • DoorGift – DONE
  • Candy Buffet – DONE
  • Kad Jemputan pernikahan – OTW
  • Baju Nikah – OTW
  • Tudung + Veil + Shoe – OTW
  • Photographer (Package with Reception)–DONE
Total : RM3,120.00 terbang melayang~

Hari Persandingan (04.03.2012):-
  • Jamuan –Mak uruskan – DONE
  • Makup /Pelamin/Baju/Dll– DONE
  • DoorGift – OTW
  • VIP DoorGift - OTW
  • Kad Jemputan (belom pos lagik)– DONE
  • Photographer /OP - DONE
  • Penanggah – DONE
  • Makan Beradap/Damai – DONE
  • Canopy+Kerusi+Meja – DONE
  • Kompang – DONE
  • Sistem PA/DJ – DONE
  • Lain-Lain - DONE
Total : RM18,000.00 terbang melayang~ T___T
Hahahahahahahahaha. Saya mampu gelak jeee .
Nanti saya update apa yang lain2 tu ye. 
INI ADALAH ANGGARAN RAWAK SAHAJA.

5 comments: