“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

05 January 2012

Flower Pengapit Perempuan

Salam .. Kawan2 !! 
Rindunye nak update . T___T
busy sangat2 ! Sepanjang mase busy je kan ?
hehe . Ok lah , Dell update jap je, macam entry before ni,  Dell dah ada pengapit perempuan .
adoiii . BFF Dell la . Sekarang kite nak cite perhiasan mereka . 
Dell ade la buat spesel untuk dorang . dan untuk pengetahuan u'olls, Dell ada ramai pengapit . Jom kita kenali mereka !
*Farah Farhana
*Azie
*Pija
*Fiza
*Aten
*Ome
Mereka ni antara yang rapat untuk Dell . 
Dorang dah janji nak pakai baju same kaler . hihi .
Tak tahu nak belikan baju atau tak sebab takut tak sempat . 
Akhir bulan 1 baru Dell ada duit .T___T
Baiklah, permulaannya, kite prepare dulu aksesori mereka . Jomm kite review bahan2 dulu .


Pin Bulat = RM1.50 / 10pcs


Sepit Hitam/Klip rambut = RM1.00/set


Mawar merah (artificiary) 3 tangkai dapat 5 btg : RM 10.00


Red Daisy (artificiary) 5 Btg = RM 4.90


Glue Pistol (RM 15.00)

Total semua bahan2 : RM32.40
Beli dekat : Nilai 3, Negeri sembilan

Dan hasilnya : Taraaaaaaaaa~ ^___^



Oh ye, Bunga ros ni dell akan pakai nanti, letak kat tudung . Tunggu nanti dell upload oke and story mory kat u'olls.
Jap2, Dell ada letak model ni . housemate dell . Name dia Pija, dia ni kena paksa jadi model . sebab baru puas hati . Jom kite tengok pramugari MAS ni amek gambar . 


Lepas dah Daisy, mawar plak .


Thanks to you beb ! ^___^ 
serius, ko nampak cantek dengan bunga tu . teeeett . ;p

Dan semua tu untuk kesemua pengapit Dell semasa nikah dan reception juga .
Jumpe lagi yeee .
^__^ 


14 comments:

  1. wah2x..syaz x de bridesmaid pon..mybe adeq2 or sedare2 je kot..hihi

    ReplyDelete
  2. bgusnyer...miza tak tahu sape la bridemaid miza..huhu..sebab takder adik perempuan...sedara pempuan sume dah kawenn...leh ke ekk jadi bride maid..hahah

    ReplyDelete
  3. dell, lawa la...x pnah terpikir pon nak wat cam ni...cik gold nak tiru jugak leh? :P

    ReplyDelete