“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

13 January 2012

Kat3ring kahwin

Salam ! ^___^
Kawan2, selamat menjalani Jumaat yang indah lagi sentosa !
Baiklah, tanpa buang masa, Dell nak promote satu katering yang memang puas hati gile kalau ambil ! ^___^ Tak rugi oh . Malah, mesti semua tetamu cakap makanan yang dijamu sungguh lazat !! (standard la kan promote cam ni.. haha)
Kali ni Dell sendiri nak promote ape yang Dell boleh buat . Cehhhhhhhh. So, mereka menjalankan perkhidmatan Katering. Korang mesti berpuas hati kalau menggunakan perkhidmatan mereka punye lah. mereka ni akan mengutamakan pelanggan dan cube memberi kepuasan hati pelanggan dengan mengikut kehendak pelanggan . Bawah ni senarai katering yang disediakan ^___^ Actually, ape2 majlis pun boleh request !


: any types of katering :
*Wedding Catering*
*Engagement Catering*
*Birthday Catering*
*Majlis Kesyukuran*
*Lain-lain mengikut kehendak anda*


So, kat sini juga Dell includes :

*Cuci Pinggan*
*Canopy*
*Penanggah/Pelayan*
*Menghantar Catering di tempat anda*
*Mengikut pilihan anda juga*
Harga mengikut client (berdasarkan ape yang anda minta)

So, sesiapa yang hendak menggunakan perkhidmatan katering atau bertanya tentang harga, bole emailkan ke misz.nurdelina@gmail.com

Sebelum terlupa, u'olls kena tahu ni, mereka cume mengambil perkhidmatan sekitar Kuala Lumpur sahaja. Kalau jauh juga kat Seremban, lebih daripada ni akan diambil kos pengangkutan.


So, dalam masa yang sama juga, Dell nak bgtau ! 
SUPERB JIMAT ~
lg
JIMAT ~
kenapa ? 
Katakan  lah kamu semua nak Bajet cume RM7.50/pax, pun boleh buat ! ;D

P/S: Dell akan upload gambar-gambar yang telah menggunakan perkhidmatan kami . :)

Ni Bakal Mak mertua Dell punye katering . saje promote . hahaha .

 PASTI ANDA BERPUAS HATI . :)

8 comments:

  1. Liya Laa . Kat Sri Damansara . Tengok makanan apa yang diminta. ;D

    ReplyDelete
  2. murah nye dell. :)
    kat damansara ekh. jauh nye.

    ReplyDelete
  3. miss ain : ain stay mana ?
    syaz : hehe . murah tak marah.
    irmidza : sedap sangat ! orang berpengalamn masak selama 20 tahun ler yang .

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete