“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

16 January 2012

Design Kad Kahwin

Assalamualaikum. ^___^
Dell tgh layan la blog and blogwalking sana sini . 
Dell dapat design dah kad kahwin .
 Tapi u'olls tolong Dell vote okay ?? T___T
Semua cantek cantek belaka kot ! 

Satu
 Dua
 Tiga
Empat

Sorry, format agak burok la . 
sebab dia bagi Dell dalam bentuk PDF format . 
Dell tukar jadi Image format . 

Korang tolong Dell boleh ? T___T 


19 comments:

  1. as suka yang last.sebab lencana tu bentuk doily...comeyyy :D

    ReplyDelete
  2. mcm c0mel design no.2 sbb tak serabut..hihi good luck!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, dell!!!

    thanks sbb follow ain. ain prefer yg ke-empat sbb simple but nice....

    ReplyDelete
  4. dear...no 4 just nice..
    salam perkenalan :)
    http://soulmate-kami.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hye dell!! la rupenye i slalu je baca blog u ni,tapi kenapa la tak terpiki nk follow,lupe ade akaun blogger gamaknye.dok rasa diri silent reader kekeke. da folow u back.


    ha pasal kad tu cikasam vote no2 ngn 4, less is more,plus sweet.

    ReplyDelete
  6. no 4... dell letak dolly paper la... gambar bung tepek kat c2... hehehe.. bg idea plak

    ReplyDelete
  7. hoho . ramainya suke doily ! tak sia2 suh kawan tukar jadi doily ! ;D

    ReplyDelete
  8. No 4! No 4! siyes cantik Gudluck Dell.. =)

    dtgla kalo rajin.. http://threemonthstoprepare.blogspot.com/

    ReplyDelete