“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

30 January 2012

List of VENDORS~

[ Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Assalamualaikum !
kepada B2B, Followers, Silent readers, Stalkers, & FIRDAUS.
Oh ye. Sebulan je lagi . -__- dah rase debaran dia dah. T__T
En Tunang requested tak mahu jumpe selama SEBULAN ! 
(sabarlah wahai hati~)
(takpe mok, ko cabar aku kan kan ? 
konfem ko yang nak jumpe aku nanti...hahaha..gelak jahat)
Baiklah. 
Jom merapu bersama-sama.
Kawan2, Dell dah buat senarai vendor yang konfem amek.
Klik kat name dorang jika nak tengok blog/FB . 
Mane tau boleh tolong kamu semua~

Semasa nikah - 03.03.2012
Theme - Dark Blue + Gangsa
Semasa Sanding - 04.03.2012
Theme - White + Grey

Hahaha. Banyak sendiri. Tapi tak buat lagi . Bajet je nieh. T___T

P/S : Baju nikah belum siap lagi,kain belum beli . hebat kan kan ? T___T

Yang Tulus Mulus,
Dell

9 comments:

  1. hahaha..naper dell pggl dia mok?

    as pun pggl adik as mok...huhu

    ReplyDelete
  2. walaupun baju nikah tak bli lagi, tapi byk vendor yg dah ada..so tak payah nak risau sgt kan..

    ReplyDelete
  3. dell sgt cool la.. baju nikah pun xbeli kain lagi~ insyaallah elyn dapat siap kan dlm tempoh masa yg diberi. hehe

    ReplyDelete
  4. hahah...tak jumpa sebulan...bagus2..huhu..=) chaiyok2..boleh2 dell..hehe..=)

    ReplyDelete
  5. wahh cabaran tuh.. kalau buat video call leh kan??

    ReplyDelete
  6. wah..lagi sebulan..mesti cacamarba hidup skang :p

    ReplyDelete
  7. good luck dear..dh byk yg dh finalize ni..suke2 :)

    haha mase kitorg dkt nk kawen dulu pun cmtu..saje xnk jumpe en tunang sbb katenye darah manis time tu..pastu nanti akan jumpe setiap hari..best2 :)

    ReplyDelete
  8. Asfiza : dia panggil Dell "kurus". ;p
    cik enul : kena risau gak . termimpi2 !
    dhiera: harap2 la macam tu . ahaks .
    mrs irmidrza to be : hehehe . bole jeee . ;D
    iizla : dia pakai tepon yang baling dinding jew . haha
    ciksusu: terlalu dah . serabottt . ;(
    choclairissa @ intan marliana : hik2 . kena tahan je rasseeeeeee. ;( rindu !

    ReplyDelete