“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

31 January 2012

Jemputan Nikah

[ Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Salam Sejahtera kawan2 tersayang . ^__^
Sewel dan haru-biru ! 
itu je la dapat diungkapkan apabila tinggal sebulan lagi. -__-
*wink wink* 
Baiklah. 
Mood kebiru-biruan lagi . lembut membayu~ haha.
Dell ni teramatlah rajin nak buat kad semasa nikah. 
Terlebih2 rajin sampai tak tido malam buat . 
(Padahal simple je)
T___T
Memang dah lame ngidam nak buat kad sendiri, tercapai la jugak !
Jom kite review kad nikah .
Untuk pengetahuan u'olls, 
Dell download je templates dia dari seorang Ex-B2B .
Simple dan memang cantek template dia.
Korang nak gak ? Jom download kat :
Pandai dia buat. Dell nak buat sendiri, tak pandai. haha. 
So, buat lepas office hour.
50 keping sahaja + 10 keping as a backup.
Jom tengok jom.




Dan bawah ni gune Microsoft Word + Adobe Photoshop CS5

Click image nak besarkan

Simple bukan ?
Oh ye. Sampul gune yang coklat tu. 
5 keping = RM1.00
Total : RM12.00
Untuk sedara-mara dan kawan terdekat je . -__-
untuk kamu semua nanti, Dell jemput melalui entri
OFFICIAL WEDDING INVITATION 
okay ? ^___^

Yang tulus mulus,
Dell

12 comments: