“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

01 February 2012

YANG TERAKHIR. T___T

[ Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Assalamualaikum 
kepada semua kesayangan Dell ! ^__^
Dug dag dug dag. ;D
Gelaran CIK tinggal 31 hari je lagi. 
Cuba sedaya upaya membujang sepuas hati . 
Alahaaiii.
Sebelum melangkah ke alam penuh kebahagiaan. ^__^
INSYA'ALLAH.
Baiklah.
Sebelum ni, Dell rase cume 5x je Dell pergi ke Ekspo Pengantin. 
Ta de satu package pun Dell amek. 
Kate en tunang, kite datang nak taste makan je. (kijam je ayat dia..)
hahahaha. 
Dell tengah google pasal doorgift, tibe2 terjumpe la satu iklan pasal ekspo kawen ni.
TERUJA ! 
En Tunang cakap; ini EKSPO TERAKHIR KITE PERGI~
lepas ni maybe bile kite temankan ANAK2 kite yang akan kawen. 
(berangan dah dia ni.., Insya'Allah)
wuwuwuwuwu -__-
I LOVE YOU B + + ABANG! (maseh kekok okay !)
Pada kawan2, jom pergi jom. 


Mane tau kamu semua jumpe barang2 perkahwinan yang dikehendaki !
^___^
Jumpe lagi.

Yang Tulus Mulus,
Dell

P/S : Dah hantar ke Tailor untuk baju nikah. YYyyeeeePPPppeeeee~

4 comments:

  1. thanks sbb share info on this ekspo Dell... tapi Nisa xdpt pegi lorr.. balik kuantan sbb mak operate.. doakan mak sy okey ye.. thanks again dear! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. ^__^
      moga2 selamat ye . Insya'Allah.
      Banyak2kan berdoa dan memohon pada yang Esa . ;)

      Delete
  2. Salam pekenalan .. amin2 ..tak lama lagi dell akan naik pelamin ..umi doakan semoga segalanya berjalan dengan lancar ya :)

    ReplyDelete
  3. dell pegi ke? kite pernah pergi wedding fair sekali je~ rajin la dell ni.

    ReplyDelete