“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

20 February 2012

Baju Nikah : Updated.

[ Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Salam . 
Nak update ringkas teramat je . Dell penat sebab drive tanpa henti gara2 hantar kad .
tak sangka sedara mak seramai gitu. adui. Serius, kalo tak PK keje yang melambak kat opis, lame dah cuti sampai kawen. T__T
Baik lah . -__- 
name pun ringkas, tak mahu panjang2. Dell nak update sekali entry penghargaan . Rasanya, since blog baru ni dibuka, Dell baru masuk 4 contest. hoho. saje cube . Tak harap menang apa2. kalo menang, Alhamdulillah.
Tapi baru 2 je yang dah kuar result. Salah satunya dari :
Dan citenye gini, Dell tak menang mana tapi dapat la 50% untuk mana2 product. (Janji dapat)
Cerita pasal BUTANG. tapi kena mengena dengan impian Veil & Tudung.
Tup tup, dapat . terkejut jugak.
Dengan kelebihan ni, jadi Dell amik elyn sebagai Tailor manik untuk Majlis Pernikahan Dell.
Mule2 kan entry sebelum ni last minutes punye tukar kaler.
Tak tahu elyn letih layan kerenah Dell, tapi dia tetap layan. hehe. Thanks elyn.
Dia dah beli kain kaler emas, last2 tukar biru. Dia ok jep. ^__^
Dell bagi baju nikah kosong yang telah siap dijahit dalam masa seminggu oleh kak Yusni. (Tailor 1st)
Dell request cam mana entry yang Dell nak mase join GA dia.
dia cube buat.
Dan masih in progress . Itu pun Dell dapat dari pesbuk dia.

msg dia nak collect sabtu lepas, tapi katenya in progress lagi.
Dell pun OK je. ^__^
tak sabar nak tgk. ;p
Jumpe lagi kawan2.



3 comments:

  1. Sure cantek nnti kan.. sbb ramai yg cakap elynn wat cantik2.. hehe.. =)

    ReplyDelete
  2. mesti cantik bila dh siap nnti..rase semua b2b agak cerewet bila nak kawen..biasa la event sekali seumo hidop..insyaAllah..hihi

    ReplyDelete