“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

15 February 2012

Urgent ! Cari KEK KAHWIN.

[ Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Assalamuaikum. Bawah ni kek Idaman .


kawan2, Dell betul2 sesak ni . Dell nak mintak tolong dekat u'olls semua, 
tolong sesangat jika u'olls tahu mane2 link atau phone number orang yang tahu buat kek fondant cam yang Dell nak . Warna putih + bunga ros merah . Simple je . dapat harga murah lagi ok ! ^__^
oh ye . nak dua tingkat je .tak mahu kaler lain selain merah + putih . 
Tak mahu ada tiang.
Dah tak de mase sangat ni .
Tolong sesangat . T___T Kelam kabut carik ni !
Contoh Gambar dari pakwe google .





Gitu lah kalau dah kelam kabut . T__T
Tolong sesangat !


9 comments:

  1. salam. dell darling. haha cis terhegeh2 neh nk carik keke. kn dah kelam kabut. ok i got fews in here. so far i selalu guna dorang.

    1. dis 1, cake i amik kt dia. cake sedap. nyum.
    http://madaboutcake.blogspot.com/

    Contact No: Wan 0193255471
    Contact No: ZAM 0173587388
    Email: madaboutcake2u@yahoo.com

    2. rozescupcakes - i slalu tmpah kek sini gak. kihkih. harga berbaloi2. n sedapppp!

    http://www.facebook.com/pages/Rozescupcakescom/133496849996048

    IRWAN : 019 3182988 / 017 6326191
    IZZAT : 017 3959476
    IRSYAD : 0172767967
    rozescupcakes@gmail.com

    cuba email them n ask for quotation ok. dunt worry these guys super duper baik n lovely. haha.

    ReplyDelete
  2. canteknye~~

    hurm mase saye kawen dulu tempah dgn cupcakekasih..

    http://sayasukacupcake.blogspot.com/..anak auntie ni kwn i..auntie ni siap review kek kawen kitorg dlm blog die :)

    ReplyDelete
  3. pernh mkn kek kt secret recipe je..sori,xdpt membantu.but hepy finding dear..hrp dpt kek berkenan di hati..

    ReplyDelete
  4. try here...

    http://www.facebook.com/misliha?sk=photos

    ReplyDelete
  5. very recomended kakak yg buat kek kawen ai leh di hubungi kak G (she made a very nice kek n kerja tangan dia sangat need!! sangat puas hati) -

    blog : http://gghomebizcakes.blogspot.com/
    phone : 012-7879964

    or you can call my fren dia pun pandai buat fondant cake..banyak kali dah masuk magazine n all...ni blog dia ada link to fb lagik : http://lildaisycuppycakes.blogspot.com/ .. ni number phone > 0183662702

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni my review pasal kek yg kat G buat -
      http://dia-honey.blogspot.com/2011/07/review-kek-kahwin-hello-kitty.html

      Delete
  6. CM pakai pulut kuning..hehe..saje nk buat lain dr lain..

    ReplyDelete
  7. Kak dell, kat sini ga-teaux.blogspot.com

    Sedap tau kek dia buat! Sarah selalu order. ;)

    ReplyDelete