“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

15 February 2012

Candy Buffet Label

[ Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Salam salam salam ! ^__^
Hey . kamu. kamu . kamu. 
ya lah kamu !
Jom bace jom entri nie..
Pheeewwww. macam ugut pulak kan. hahaha. ;p
Boring lah . Lately ni kerja office cam tak de semangat berkobar2. 
Yang ada semangat nak jadi seorang isteri pada lelaki dicintai dan cuti panjang.
hoho. Y__Y nampak benar menggedik ! menyampah mak . ;p
Baiklah. Jom kite buang masa jap .
Btw, untuk pengetahuan u'olls, Dell ada buat Candy Buffet masa solemnization day kelak. tapi kalau kosong cam boring je kan  kan kan ?
Dell, masa pun banyak berjalan dan menyibok kat blog B2B.
Ada la kepala ni mengarut-ngarut je . Yeee haaaaa . -__-
Dengan penuh kerajinan yang terover, maka siaplah label semasa wedding. Baru lolipop je . haha . ape la ? label ni untuk semua candy mase tu. 
Jom tengok jom design huduh ini !
Oh ye, lupe nak khabar kat kamu semua. Dell punye tema is Gold+bronze+oren + dark blue mase nikah . 
Pelik bukan . tapi sebab baju nikah tukar last minutes, hamek kau. kaler dia cam lain je.
hasilnya nak kena potong2 la bawah ni. 
Nanti dell upload gambar sebab USB tak bawak . asek lupe je .
Bengkek betol . belum tua dah biol gamaknya. hoho. T__T
Oh ye. Ini plak untuk letak dalam frame . 
tak sabo lak nak upload gambar . kena buat reminder ni kan ??
Jumpe lagi ! ^__^

Yang Tulus Mulus,
Dell

15 comments:

  1. haha..klu la ayat 'Boring lah . Lately ni kerja office cam tak de semangat berkobar2.
    Yang ada semangat nak jadi seorang isteri pada lelaki dicintai dan cuti panjang.' tu blh klik like..nk je klik likeee...hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . letih tapi seronok . itu je la kot rase skg.

      Delete
    2. hehe..mmg letih tp rasanya berbaloi kot..puas hati sndri...:)

      Delete
  2. alamak...dell tgk buat ni...sy pun tgh godek2 gak benda alah mcm ni..hehe..celet sikit..hehe

    ReplyDelete
  3. combination kaler unik.. cant wait to see the result... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite pun tak sabar tgk awak punye preparation !

      Delete
  4. wah...sempat lg wat detailing utk candy buffet.. all da best sis! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . tinggal benda2 kecik and mengarut je kot . haha . ;p

      Delete
  5. cantek je..nmpk simple dear..xyah complicated sgt nnt pening nk baca :) kaler baju pun lain dr lain.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho . nak lagi simple leee . ;) mcm ni dah kire berat !

      Delete
  6. camna nak wat label ni???ade software?tulunn

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . babe . tak de sofware . tapi Dell selalu gune kat www.picnik.com. situ boleh edit . just google cari vector kosong je . then letak kat picnik, edit je. ;)

      Delete