“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

27 March 2012

Bunting Pelamin. ;D

[ Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Salam salam . ;D
kawan2 mesti tak sangka kan tgk title entri nieh ?
^___^ Alhamdulillah . usia kandungan dah pun 3 minggu . hihi.
cepat dan pantas bukan ?
Nanti Dell cerita camana Dell dapat tahu. hihi. 

Yang Tulus Mulus,
Dell

P/S : Gambar dr OP pun lom dapat, inai kat jari pun masih merah, dah nak jadi mak . ;p

23 comments:

  1. wah, pantas gitu! alhamdulillah, congrats Pn. Dell! :)

    ReplyDelete
  2. tahniah dell....eimy pun tak check up lagi even period date da lewat nie...huhuhu takmo berharap sgt!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . tak pe.. tunggu je.. Dell pun tak berharap sangat. ;D
      *even dlm hati ada bunga2* ;p

      Delete
  3. Replies
    1. Seronok + suke hati + syukur ke hadrat Ilahi.. ;D

      Delete
  4. Replies
    1. Sukenya ramai yang suke ! hikhik. thanks yang.

      Delete
  5. tahniah!hani pun xsabar nak jadi mommy nie..hehe

    ReplyDelete
  6. congrats dell!! wahhh.. sgt pantas yunkk.. doakan utk i plak yer.. i pn tgh menunggu berite gembire jgk nie.. tp lum ade rezki lg la.. i pn xsbr nk join m2b yg len2.. :)))

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...tahniah dell...

    munakamil.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. wow!tahniah dell n husband..ni betul2 bunting pelamin ya?hehe..take cre yourself n your baby..xmau gaduh2 ya..:D

    ReplyDelete