“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

28 March 2012

Rupa Sebenar

[ Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
salam . Kawan2 .
Nak tengok rupa Dell sebenar ?? hehe .
Gambar ni selepas nikah. Otw nak balik Segamat.
Dell bawak sebab si comel sebelah ni tak tahu jalan kolumpo. ^__^
ni Official Pengapit Dell.


Thanks beb . hehe .
rase cam muke suci giler . kah kah . ^__^ *perasan*
Yang Tulus Mulus,
Dell

5 comments:

  1. dell!! so cute!! rase nak cubit2 pipi kamu lah!! :P

    dell,nak mintak tolong klik n like link contest ni;) 1st like page ini : http://www.facebook.com/HanaZakariaWeddingPlanner
    2nd like ini: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=349802165061393&set=pu.135180336523578&type=1
    tQ!! hehe
    jasamu dikenang!! :D <3

    ReplyDelete
  2. dell kamu sgt kiut miut okey!! cm knal je baju yg dell pkai.. baju nikah dell kn?? hehehe.. so sweet!! take care yunk.. :))

    ReplyDelete
  3. wow cute nyer dell..btw henna 2 cantik..merah lg..bt kt spe dell?

    ReplyDelete