“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

03 May 2012

Contest untuk B2B !

[ Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Assalamualaikum kepada peminat2ku . ececeeh.. perasan je aku ni . Y__Y
hahaha . dah, jangan merapu sangat. 
** mesti nak kena tepuk dahi sebab lama tak online kan kan ? 
review wedding pun tak lagi. Gambar belum dapat lagi dari Hafiz. lame gak tunggu. ;) tapi kesabaran tu penting. T___T sekurang2nya balance boleh hold untuk beli oven . (rancangan future nanti.. )
Baiklah. 
cerita sal review nanti pas dell dapt gambar dari OP dell . alaa. kan u'oll dapat dah sket2. takpe. dell review nanti belah lelaki punye dulu ok ! ^___^
Berita gembira untuk kamu semua, dell dah nampak heart beat baby. memang tak tertahan tengok dia sihat dgn sempurna . 
Alhamdulillah. ^___^ super2 happy. 
tapi sal baby pun kite cite lain kali.
Skg Dell nak membantu seorang vendor wedding dell. Name nya kak Fazidah . dia makup dell masa nikah.boleh bukak blog dia :
Facebook : 
Jom kite cerita contest ni berkenaan apa .
Nama contest :
CUTE COUPLE CONTEST
Syarat2 penyertaan :
  • Terbuka kepada semua warganegara malaysia yang berada di kawasan Lembah Klang (KL la) + selangor + yang dekat2 okeh ! (dulu dell ingat lembah klang ni kawasan klang je.. hahahaha.. ni bagi u'oll paham-___-)
  • Gambar yang dihantar tidak menjolok mata dan beraksi lucah.

Cara2 penyertaan :

Simple kan ? hadiah pun ade sekali tuh . Amboi. Untung sakan la sebab semua tajaannye meletop !

to daus : Abang, nak kawen lagi boleh tak ?? ;p

u'oll join la and share dekat blog. Murah rezeki sape tau . 
Makup and baju2 pun cantik dan memuaskan hati !! ^___^
Jumpe lagi u'olls.

Yang Tulus Mulus,
Dell

P/S : berat dah naik 5kg . Skg kena diet sebab takut melarat kat baby. haha . 





4 comments: