“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

04 May 2012

Review Wedding : Hand Bouquet

[ Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ] 
Assalamualaikum readers yang disayangi. 
Okay2 . salah dell lambat review. hehe .
ni pun review gune pic dari handphone + kamera kawan. 
**thanks ome yayang*hug*
Baiklah . ^__^ 
Ingat tak cerita dell nak buat hand bouquet gune bunga artificial merah ?
Alaaaa... Lupe la tu .
Ni link dia : Sini sini !!
Then beria bagai la buat 2-3 jenis hand bouquet entah ape2 . 
Last2, hati dell tertarik pada Bunga tulip masa pergi Nilai 3, Negeri Sembilan .
Yes, harga murah sebab dell malas nak beria2 then tak pakai .
Rasa nya RM5.90 untuk 5 kuntum . 
Dengan sedikit kerajinan lagi 3 hari nak nikah, dell pun buat la sendirik .
dan hasilnya :





oh ye . ketiga2 majlis dell gune hand bouquet ni .
Yang lain ? buat hiasan dekat dalam pasu kaca je la . T___T
membazir bukan ? hoho . 
**Hubby bising2 mase ni sebab beli banyak2, pakai satu je . ahahaha .

Yang Tulus Mulus,
Dell

8 comments:

  1. Replies
    1. hehe . memang simple. tp bile dah kuar duit, banyak2 . gune 1 je . jadi tak simple dah . ;)

      Delete
  2. Replies
    1. paling penting simple. tak sarat sangat kan kan ? ;p

      Delete
  3. bunga tulip?? best ye... tapi kalau original memang sah sah buat kite jeles~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dhiera : cari juge original tulip, tapi kat Malaysia ni. 1 dalam 100 je kot ;)

      Delete
  4. Replies
    1. hehe . memang saje pilih merah . baru naik sedikit. ;)

      Delete