“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

11 May 2012

Review Wedding : Barang Hantaran

[ Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ]
Assalamualaikum readers. ^__^
Ni nak sambung pasal review wedding lagik. ;)
Serius, cari gambar kat dalam laptop hubby . Sebab ??
Lupa letak mana, rasenya cam mber2 amek gambar banyak, 
tp entah mane plak campaknya.
last2 jumpe dalam notebook hubby. Lupe dah transfer dalam hard disk dia . T___T 
Nasib dia tak buang, kalo tak, lame dah hempuk dia . ;p
Baiklah . 
Ri ni kite review barang hantaran .
Sebenarnya macam ni . Barang hantaran dell kepada dia, dell yang buat . 
dan barang hantaran dia pada dell pun dell yang buat . 
hihi . teruk kan ? itu pun mak daus dah marah daus kenapa dell yang buat . 
Sedangkan dell dah inform daus suh bgtau awal2 kat mak dia . 
tp dia tak inform, sebab kalo dia inform, 
dell mesti bg mak dia buat sebab mak dia nak buat .
ape aku cakap ni ? macam ni....
mak dia nak buat brg hantaran tu, tp dell inform daus suh bgtau mak dia yang dell buat, kalo mak dia request nak buat, dell bagi je la mak dia buat. tapi si daus ni bgtau last minutes, dimana semua brg hantaran telah siap digubah. mak dia marah la . dia marah dell balik . dell marah dia balik . 
(tu la, sape suh inform last minutes kan ??) 
- GROOM TO BE
sile remind diri anda bahawa hal kawin tak boleh buat last minute !!
Dah paham tak u'olls ? Paham kan kan ? ^___^
ok ok . barang hantaran 7 berbalas 5 . (sikit je) 
Unfortunately, dell tidak sempat mengambil gambar 
brang hantaran dell kepada daus.
warna : MERAH
dan yang sempat amik, hanyalah brg hantaran daus ke dell.
warna : BIRU
Jom kite tengok buatan sendiri camane.



buku. (Tak baca lagi.. ;p)

Perfume : DKNY

Sirih Junjung

Kacip Fatimah

Beg Tangan Decilini kot namenya . (Tak ingat)

Haaaa . Simple bukan ? Serius, gune bunga entah ape2 . lepas tu, dulang beli last minutes.
Haish.. preparation sume tak jadi ! Geram !!

Yang Tulus Mulus,
Dell

P/S : seluar dah ketat . kena beli seluar baru untuk mommy dell. ^__^




4 comments:

  1. wahhhhhh... kacip fatimah... mcm dlm iklan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . memang saje je . Daus pun dapat tongkat Ali. sminguu tu bertenaga je la kami . ;p

      Delete