“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

18 May 2012

Review Wedding : Shoes

[ Dengan Nama Allah yang Maha pemurah lagi Maha Penyayang ]
Assalamualaikum . ^__^
Eeee. rindu u'olls. maaf . 
Dell kena kerap kali morning sickness yang teruk . 
Ni pun baru pas MC 2 hari. naseb dapat bos yang memahami. 
Baiklah. 
tengok entry atas pun dah tau dell nak review ape kan ? ;)
Husband shoe beli kat BONIA.
Itu pun mengagau cari sebab size dia tak de . 
da la amek kaler putih . Kan dah susah .
Mau patah gak kaki cari dalam 2 minggu sebelum kawen .
Last2 jumpa dekat SOGO rasenya (Dah lupa)
Harga RM459 sepasang . 
Dapat diskaun 50%, dapat la dalam RM2 rat lebih.
Nak bergaya je daus nieh .. murah2 tak mau. 
Dell punye plak, beli dari CHARLES & KEITH (Mid Valley).
Suke pakai jenama ni. tahan lame dan paling penting ada size !
 lalala (Kaki gedabak camtu la..T___T)
Harga : RM119.90 . (NO DISCOUNT!! )
salah timing, tak sempat dah nak cari gak
beli jugak sebab dah tak larat nak cari wedges yang simple & senang nak sarung .
Tapi tak de bunga2 la sangat . 
Bunga2 tu buat sendiri. Itu pun merapu meraban je tampal . 
Last2, hasilnya macam OP dell amek ni la . hihi.

P / S : OP dah bagi gambar untuk review. ;p senang nak cite kat blog . ada gambar ! ;)

Regards,
Dell

1 comment:

  1. kasut lelaki paling susah carik. dhla suami i jenis keje tak pakai kasut kulit. dia pakai kasut skate dia je haha

    ReplyDelete