“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

10 August 2012

Review Wedding : Button Badges

Salam semuaaaa !
Weee . Sedar2 tinggal seminggu je lagi sebelum raya. 
Hehe. Maybe agak lama nanti dell tak update blog.
Tahniah kepada seorang kawan baik dell dah selamat melahirkan seorang bayi perempuan semalam.
Dell ? 
Jantina pun tak tahu lagi. -___- baby menyorok2. 
Baju baby pun plain je. hehe .
Dah dah . lari tajuk ni. Baiklah ! ^___^
Nak cerita pasal BUTTON BADGES
Boleh kata dia menjadi kegilaan ramai B2B skg ni.
Yalah, mudah untuk identify sape parents kita masa majlis nanti. Point : Nak salam keruk.hehe. 
Haha . so, dell salah satu bekas B2B yang tak lepas dari membeli button badges ni.
Memang mula2 ingat nak buat untuk mak dengan ayah je, last2 1 family dell buat.
jom review final draft yang dah banyak kali diubah. Warna merah hitam . sebab nak bagi warna tu naik semasa pakai baju gelap2. 

haha. adik beradik ada 5 jew . tak ramai pun . 

Bersama parents and mertua. Nampak tak mak ayah dell pakai ? =)

^___^  Harga boleh tahan la . Nak tau ke ?
Pergi tanya kat : 

Oh ya . gambar banyak takde sebab dell punya memori dah rosak .. T___T

Sehingga itu, jumpa lagi ya.

Regards, 
Dell



6 comments: