“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

26 September 2012

Baby Clearance Sales - Terhad !

 Assalamualaikum ! ^__^
Yeah , entry kejap je sebab dell rase mesti ramai ibu2 tgh cari barangan baby kan ? Haruslah ada sales bukan. Baiklah lah . 
Flyers bawah ni dell amik yang lama punye . Ubah date je sebab tak jumpe lak bile google. Dell perasan ni masa lalu MRR2 tadi otw pergi office . Ada banner kat tengah2 jalan tu . Nasib baik jammed, boleh la amik details dia . hihi . @__@ Ini termasuk la Guardian Sales sekali . 
Jom serbu Jom !


Sales: from 20-09-2012 to 30-09-2012
Time: from 10.00 am - 10.00 pm
Venue:
Function Room
Hotel Sri Petaling
Jalan Radin Anum
Bandar Baru Sri Petaling
Kuala Lumpur





Sales ni mule2 hubby yang nampak, dell tak caya. last2 tgk sendiri banner dia baru caya . 
Cepat2 call hubby, dan dah janji nak pergi Jumaat malam nie ! Sapa jumpe dell, tegur2 la . ;)
^__^ 
sayang ! 

P/S : Lagi 9 minggu my miracle nak terjah dunia ! amin, doakan baik2 ye.  


Regards,
Dell

6 comments:

  1. oh noooo....sy ad fmly day dis week kat perak!!x dpt g sane...huwaaa.......knp update entry lmbt..sob sob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamaakk ! hehe . dell baru je nampak banner tu pagi tadi ! takpe2, dia sampai pukul 10 mlm . =)

      Delete
  2. dell selamat bershopping untuk baby..hati2 tau gi sane nanti..jage baby elok2...hehehe

    ReplyDelete
  3. dah pegi sini tak? banyak tak barang murah? teruja gak nak gi sana ni... bulan 11 nanti ada pureen warehouse sale.. boleh tengok gak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat mana pureen sales tu ? kalo tak beranak lagi mase november ni, harus pegi ! keh keh .

      Delete