“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

24 October 2012

Lagi2 sales !


Assalamualaikum. ^__^
Dell ni asik update entry Sales je kan . Huhu. Bukan apa, dell saje wat reminder untuk diri dell.
Review wedding pun tak habis lagi gara2 memory card kamera dah rosak. Tengah sedaya upaya dapatkan balik. whooooaaaa. -___- 
Dah2. Baiklah. Sales ni dell nampak sebab dia pasang banner sepanjang jalan dekat opis dell di Subang Jaya. Sape yang lalu kat jalan masuk nak p Sunway Medical Center, mesti nampak. 
Sales ni jarang war2kan kat internet. 
Dah nak habis tarikhnya, baru keluar2 kat tenet. haish.
Sales ni harga dia ok gak.. Semalam dell pergi (bermula semalam), dell beli banyak sarung tangan and kaki baby sebab yang ni cume baru beli dua. Last2 semalam dapat beli 10 set. Termasuk stokin dell, pampers kain, bengkung bayi, topi, semua sekali cuma RM76 sahaja. Bayangkan set sarung tgn and kaki 3 set cuma RM7. Kebanyakan barang plak, produk ANAKKU. so far okay la. Ada promotion pampers gak.

Bermula 23 Oct - 4 Nov 2012

Image : Google (sales yang lama2)


Ok lah, ni link yang selalu dell terjah sebab cari barang murah anak.


Then, ini plak link dell selalu buka sebab diskaun dia agak menyeronokkan.
Ada baru2 ni, dell baru nak amik deal pasang astro. permulaan n installation bagai cume bayar RM25 je dari RM500++. Bgtau hubby, dia cakap ada 5 hari lagi (dell tak perasan), then semalam nak beli, deal tu dah closed. waaa. rugi2. T___T

Yang pernah dell beli :
Pertamanya, cuci gambar kahwin, size 4R, RM15 dari RM35. Save RM20 untuk 50 pcs gambar. 


Keduanya, masa hubby beli Hard Disk 500GB. RM189 dari RM249. Beli sebab nak letak lagu and software yang banyak.

Ketiganya, teruja dengan HP lipat (feveret, biarpun orang cakap style orang lama), dell beli gak. Harga RM168 je dekat living social punye web.Hp 3G. Including Delivery. Bulan 11 nanti dapat la. hehe.



Pada B2B atau girls mana pun, kalao nak pergi SPA untuk facial ke, rawatan badan ke, cube sini. memang berbaloi2 sebab discount dia sangat tinggi. 

Ni main web untuk semua link:

Ni plak web yang untuk deal dia je :

U'olls try la. ;) Memang sales2 ni seronok, tp kena pandai budjet tau. kadang2 murah pun, bila beli banyak2, same je duit keluar... Duit kan macam air... hehe. ^___^ 

Regards,
Dell

6 comments:

  1. Menarik! memang tengah mencari sales utk baby ni. thanks for d info dell =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuuu.. Jom jom.. esok pun dah start sales baby kat Puchong ! ^__^

      Delete
  2. tu yg malas nk masuk website dorg tuh
    mesti ade yg terbeli..haha
    btw dell, fon tu sama mcm fon kte yg lama..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . "ter" beli. rambang mata !
      Kolot kan dell, baru nak pakai hp mahal n ade kaler ! haha

      Delete
  3. Waaa..tq for the link..tgh mcari2 brg murah ni..huhu

    ReplyDelete