“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

16 November 2012

Murah ke ? Atau ...


Assalamualaikum. ^___^
Hehe. masih di office lagi mengajar staf yang amik tempat Dell. 
Doktor bagi seminggu lagi, kalo baby tak mau keluar, dia akan paksa anak teruna dell keluar. 
Kikiki. Dia kerap tendang. Due date patut 23/11/2012 jika ikut tarikh first period.
Sebab baby terlalu chubby, dia tarik date sampai 14/11/2012. Haha. Awal kan ?
Tp masalahnya belum kuar lagi. hehe . balik pada due asal ler gamaknya. 

Dell masih belum beli tilam anak dan tempat tido dia. 
Nak beli playpen, mcm tak berkenan sangat. Dell suke yang kayu2 punye style.
Ala2 Inggeris. *Wink wink*
Cari la kat pelbagai expo/sales yang dell pegi sepanjang bulan2 terakhir pregnant ni, tp paling murah jumpe baby cot ialah RM399 tanpa tilam ~
Sekarang kan dah masuk akhir2 tahun ni banyak sales, so, termasuk lah sales online. 
Jumpe Baby cot + Tilam .
RM330 

Murah tak murah tak ?


Nah link dia :
Ada lagi murah dari yang ni ?
Pastu, cube tengok senarai yang dah beli ni and total barang2 semua. Cepat2 tengok. Rasa macam murah ke ??  Yang ditaip tulisan merah tu, URGENT ! hehe. Tak beli lagi pown.
Click image kalo nak besarkan. ;)

P/S : Doakan semuanya selamat ye. ^__^

Regards, 
Dell

9 comments:

  1. aritu kat my dear warehouse sales RM259 je.tanpa tilam...

    ReplyDelete
  2. kat ikea ada jual tapi takde tilam harga murah jugak notbadla. wah siap buat list bagusnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade jumpe tilam nipis. RM25.90... paling murah baby cot RM169.. tp tp.. warna coklat ler.. wuuuhuuu

      Delete
  3. betul ckp cha..kat ikea murah..xsampai rm200 pon.. without tilam.. xingat..rase less than 150 gk.. tp xdela lawa sangat..warna kayu

    ReplyDelete
  4. lama x singgah sini..tup2 dell dh nak deliver baby dh pon..semoga dpermudahkan ye..

    ReplyDelete
  5. Salam,nk tanyala.cot ni buleh guna sampai umur brapa agak.ya,boleh buat katil sofa x.ingat nk beli tp takut boleh guna jap je huhu

    ReplyDelete