“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

09 December 2012

Eh, dah jadi ibu ?


 Assalamualaikum.  ^__^
Tajuk nak klishe je. aha ! 
Alhamdulillah, Dell dah jadi ibu dan daus dah jadi abah.
Review wedding pun tak habes lg. adeh. T__T
Dell tengah berpantang sekarang ni. Tak dpt nak update blog.
Dell dpt baby boy. Nama ? nanti dell bagitau masa update kronologi.
Nak tau apa yang best ? 
KAMI KONGSI TARIKH LAHIR YANG SAMA ! ^___^
22.11.1989 & 22.11.2012
 Tengok la pic anak teruna dell tidur. kerut2 muke dia. hehe.

Nanti dell update ye. Tahniah pada B2B yang dah jadi pengantin baru~

Regards,
Dell

14 comments:

  1. wah bestnya share birth date. congrats dell :D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. wahh dell muda sthun dr nora!congrates bby boy comel..bestla clbrte skali nnt..

    ReplyDelete
  4. tahniah dell!! doakan ira pulak dpt baby next year..huhu

    my nephew pun share birth date dgn ibu die.. 3 december.

    ReplyDelete
  5. tahniah dell!
    comel ye... jgn lupe share pengalaman bersalin jugak. hehe

    ReplyDelete
  6. congrats dell.selamat berpantang.syok tu dpt kongsi tarikh lahir yg sama

    ReplyDelete
  7. amboi ibu muda rupanya...tahniah dell! comel la baby boy...gebu gebass!!

    ReplyDelete
  8. congrats dell..i beriya nk baby sama birthday tak dapat..hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah ye..baby kita plak 5.11.2012...boleh bt menantu ni..hehehe...

    ReplyDelete