“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

01 June 2011

Contact Lens - murah dan tahan lame !

Salam salam semuaaa . wah, Entri kali ni simple je . Dell ada jual Contact Lens dengan harga yang murah .
berikut ciri2 yang ada :



*pelbagai warna
*Power(L/R)
*pelbagai corak
*Tempoh : Setahun
*tiada power pun ada.

dan lagi !

*Harga : RM35 sahaja !
*Caj Penghantaran : termasuk dalam harga RM35 !
*Sabah & Sarawak: Harga lain ye. maklum lah . Jauh ~ eheeee .
*Bank in hari ni, esok dah hantar .
*Bawah 5 akan dihantar menggunakan pos xpress.
*lebih daripada 5 akan digunakan pos laju.
*Beli 5: harga asal - RM175 RM160

Sila berikan maklumat berikut kepada Dell melalui email atau SMS.

misz.nurdelina@gmail.com / 019-9097313

-NAMA:
-ALAMAT:
-TEL:
-POWER(L/R):

Dell akan beri Nombor Akaun selepas anda dah CONFIRM nak beli tau . :) Jangan lepaskan peluang ini dengan memiliki mata cantek . cheewwaaahhh !

5 comments:

  1. hiiii salam kenal b2b. jom exchange link :)

    http://norapurplebridez.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. salam . hye . :) eheee , jum jum . beramai2 kite . :)

    ReplyDelete
  3. Gambar contact lens yang menarik. Contact lens yang mempunyai liang udara lebih baik supaya bebola mata lebih sihat dan segar kerana oksigen boleh keluar masuk

    ReplyDelete