“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

07 June 2011

Alas Kaki - Kasut !

Salam sayang buat B2B, Ex-B2B and all readers !

Aha . Semakin teruja lepas tengok Kak Yuna kawen . kui kui . (tak sabar lak aku nieh ) Y_Y.
Ada lak request dari BAKAL mak mertua . Nak cepatkan pada bulan Disember 2011 . huaa . seronoknya ! tapi mak ayah Dell mesti tak bagi ~ yela , bulan 12 musim hujan kot kat Segamat ! (jadi pakar kaji cuaca jap) T__________T .

Okay, biar orang2 tua jer berbincang . ahaks . ape pun program tetap berjalan . ngeh ngeh .

STOP !

Cite sal kasut lak . ngeee . teruja giler tgk gambar kasut cam ni .


(Klik picture nak tengok blog dia)

Simple dan menawan kan ? Memang cam ni je Dell nak cari . terpikat sangat2. huaaa. So, Hujung minggu ni nak pergi cari kasut camni !

Sayangku Daus, beli ni eh . kite cari kaler hitam la . senang pakai dua-dua majlis ! dah jimat ~ T_____T

Tapi ade gak kasut nieh . :)  jap jap . menawan kot .



yang ni pun cute gak . :( susah la kalo jatuh hati kat banyak kasut ni. (kena kuatkan hati nieh, satu je Dell)


 (klik picture kalo nak tengok je la pic dia, haha . dari USA lol)

Dell tergoda dengan design dia . ngeee .
Disebabkan kaki yang lebih separuh gajah, (ngaku je la) T____T, Dell kena cari kasut yang mahal sket untuk dapatkan size dikehendaki . haisssh . same size dengan size syg aku ni . (suke la tu kan kau B).

So, ape pun, PIC pertama adalah pilihan utama Dell untuk keluar di hujung minggu .

Jum shopping KASUT jum . :)

2 comments:

  1. Ira pon suke sangt kasut putih tu...kt serupa la dell,berat pon sama hhehee.tp ira kalau xmakan pon still xturun bdan..lg betambah ada..nak kate tdo awal x jugak..ira slalu tdo pukul 1 atau 2 malam

    ReplyDelete
  2. dell nak tanye, kasut second tu~ hitam lacey tu dipanggil jenis ape ea?

    ReplyDelete