“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

04 May 2011

Henna


hello ! b2b ! b2b ! yeay . So, Dell survey lagi melalui blog Kak Yuna juga . :) mengenai henna(Inai) . OMG ! Dell jumpe satu corak yang lawa giler . tengok ni . 


Disebabkan Dell tak suke corak yang terlalu berat, dan terlalu simple, Dell suke corak macam ni . :) 
Ini ada beberapa blog yang Dell rasa bole membantu u'olls buat pilihan.






Dell pun ada pilih gak dari salah satu kat atas ni . :) U'olls boleh tengok blog mereka okey !

No comments:

Post a Comment