“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

04 May 2011

Manisan untuk Mulut - Cakes la. :)

Salam u'olls. cam ni la bile tak boleh buka FB. Duduk ber'blogging' je. :) haha . tp bukan pandai sangat la ye . So, Dell pun melayari la internet mencari berbagai maklumat untuk perkahwinan kami . cewahhh . Insya'Allah . Dell on diet sekarang ni. maklum lah . nak cantek mase perkahwinan . Jadi Dell pun tak keluar la lunch hour. Sekarang Dell nak cite pasal cakes plak . Memang best dan SEDAP gile kek yang nak kenalkan ni . :) Dell kalo ade keramaian mesti ambil dia punye . :) dah jadi regular customer dah. Dekat Damansara Damai je kedai dia. Sweet gile kek dia macam name kedai kek dia.



 
Ni kek terbaru Dell order sempena Birthday Daus pada 27-April-1987.

Happy Birthday sayang !

Ni link dia tau : 


Memang terbaik !

So, nak dijadikan cerita, Dell mintak pakej2 for Door Gift and cake sekali . Nanti Dell masukkan one by one okay . :)

No comments:

Post a Comment