“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

04 May 2011

Kak Yuna, tolongg!

oh. kenapa tajuk dia cam ni ? sebab Dell nak minta tolong kak yuna camane nak buat cam kat picture ni . aha .sengal kan . yela, nak ber'blogging' tapi apa pun tak tahu . ini untuk korang senang check apa Dell tolong survey kan ? :) 


p/s : susahkan kak Yuna je . sibok2 nak kawen, Dell plak kacau . hehe .

1 comment:

  1. Oooh... Dell nak buat labels ek? Senang saja.

    Memula, tiap kali Dell nak up entri, di bawah tempat tulis entri tu, ada satu kotak kosong tau. Dia tulis Label. Dell tulis je nak labelkan entri tu sebagai apa, then publish mcm biasa.

    Pastu, pergi ke tempat nak add gadget tu, Dell cari Labels dan tekan + sebelah kiri dia. Then lepas dah add gadget Labels, semua labels yang kita dah buat tu, keluar kat tepi blog kita ni.

    Alahai, entah Dell faham ke tak saya tulis ni, sebab macam celaru sikit ek? Hahaha. Tapi senang je. Cuba buat dulu k. :D

    ReplyDelete