“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

03 May 2011

Photograper

Ni Dell nak promote satu protographer, hasil dia memang cantek ! SUPERB okay . Dell puas hati dengan gambar2 yang dia ambil. view dia je dah buat Dell jatuh cinta dan terus terdetik, inilah photographer yang akan merakamkan detik2 terindah2 Dell & Daus . :) oh, i'm in loveee. hehe . bukan dengan photographer, tp dengan gambar2 dia . :) 


ni blog dia CHARACTER STUDIO. korang survey dulu yea (FB). 

No comments:

Post a Comment