“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

05 May 2011

Lagi Protographer.

Say CHEESSSEEEE ! :)
haaa . seronoknya bergambar. so, Entry kali ni Dell nak letak ade 5 lagi Photographer . tapi depends pada korang punye bajet lah . :)
Klik nama dorang kalo nak tengok blog/web mereka okay .
Mereka ni agak ternamalah juga . :) so, korang boleh tau kan berapa bajetnya . heeee .

No comments:

Post a Comment