“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

11 June 2011

Crystal Hand Bouquet/Jambangan Bunga .

Salam bride-to-be. 

:) wah . malam2 ni online . haha . buat ape ? nak google lagi . dan dah jumpe pelamin idaman . tapi tak nak update pasal tu lagi . (wuahahahaha...!) gelak jahat . ;p so, now, ade kat kampung . baru je jalan2 dengan mak tengok pelamin (siang tadi lah). heheeeeee . nanti la . sabar la . jangan cite sal pelamin . tajuk entri lain tuh . ;p so, dell g kedai tu . Niat hati nak wat sendiri, tp rase cam malas gile sebab nak gak orang lain buat utk wedding kite ! lepas tu, mase jalan2, jumpe la satu hand Bouquet ni . CRYSTAL tau . lawaaaaa giler . :D super comel loooo . pastu, akak cakap :

"kau wat la cam ni, lain dari yang lain, org segamat pun tak buat" . 

Wah . betul gak . lepas tu dengan perasaan berKOBAR2 ! balik dan bukak google lagi . Cari la sape yang wat Hand Bouquet ni . dan yeah, ini yang dijumpai :

 

Lawa gile kott. haaa . siap add dia kat facebook lagi dan tgh chat dengan dia . haha . Thanks yea . bukak tau FB dia . dan mesti lah Dell ade citerase sendiri nak wat camne . tapi jap2 . 

Dell rase rajin lagi nak google, search Grey Hand Bouquet. jumpe ape ???

 
credit to : flowerspic. love it~

Then, cari lagi . dapat :

 

(Masya'Allah, tak terkate2 ! sume cantek2 !!!! T_______T)

hohoho . 

Dell dah diam je, elok2 nyanyi2 . last2 asik kua dari mulut aku ni ialah : 'CANTEKNYA!'. Y____Y rambang mata dah .

so, dengan senang hati lagi, jumpe lagi ni . ;p


huahahahahahahahaha . gelak lagi . (actually nak nanges, kenapa sume cantek2 ?? -ulang lagi)

So, Dell nak kena tanye price dulu satu-satu. pastu tanye lak camane delivery, yalah, majlis kat segamat kot .takot nanti butir crystal ke mana, tangkai ke mana . kuikuikui ! T____T. dan paling penting, sebab Dell boleh guna 2x ! Majlis daus dan majlis Dell sekali . mana tak nya, tema dua2 ada kelabu, so,we decided nak ambil KELABU(SILVER)+WHITE

Penting: TAK LAYU . :D

 teruja nak cerita pasal pelamin ni . tapi esok kot, nak tido, ngantok . 

*bai*





1 comment:

  1. waaa..cantek2 bunga tgn..jatuh cinta lak ngn yg merah putih tu kene ngn tema i..berangan nk wat sndiri ni tp smpat x ek..tggl 2 bln lbih je lg..:(

    ReplyDelete