“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

17 June 2011

Karnival Pengantin kembali lagi !

Salam .

Baiklah. Simple update je . haha . tiade mase sangat . tapi nak inform juge ~
Terlalu busy sampai nak blogwalking pun tak sempat . *nanges*

So, Entry kali ni nak bagitau ade karnival pengantin . hoho . nak pergi lagi . kali ni kena book sedikit dan bawak duit lebih . T___T . tak sabar . ade masalah sedikit dengan En. Tunang . :(

tapi malas nak layan . whatever. T___T.

Ada tema lagi tau u'olls !


Tema "Mirror-mirror on the wall",
Wrna tema "Pretty in Red-Snowy White"

akan berada di :



Putrajaya International Convention Centre

Presint 5, Putrajaya

Federal Territory of Putrajaya Wilayah Persekutuan, 62000
 
8 julai 2011 hingga 10 Julai 2011.
 
 

Jumpe sana kawan-kawan !! ^___^

1 comment: