“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

24 June 2011

Pelamin mewah.

Salam salam kawan2ku ! ^__^

Sorry lame tak update. busy sampai nak ke mane2 pun susah . p toilet pun tertahan2 nieh . Every friday baru lega sket sebab rehat lame sket . yela, staff lelaki g solat Jumaat, ape lagi . hoho . (Jangan lupa g solat jumaat ye pambaca lelaki !) -amaran keras buat tunangku ~ .~

Entri kali ni same je dengan entri yang lepas. cume Dell nak tunjuk kemewahan pelamin dia . chewwaaahhh .

Masih same iaitu merangkumi impian Dell dalam mencari pelamin ni . cume kaler dia feveret kaler encik tunang. tapi lebih menerujakan ialah : wedding mereka ni naik kuda y'olls . hoho . mewah betul la senang cakap .


Thanks. (click picture)



tengok pelamin dia dalam hati : FuuuuYYYYoooooOOO~ mesti kaya ni budak ni . haha . seronok betul tapi nampak cam kerusi dia tu agak tenggelam sedikit . entah kenapa macam tak kena je . (pilihan pengantin tu kan, nak wat camne??) nyebok aku nieh . Mesti u'olls tertunggu camne pelamin dia kan ? okay okay . tanpa membuang masa, dipersilakan :

Thanks to kawan faris. :) jumpe kat facebook Faris.









Kelassss kan nyah ?? hoho . kaler memang naik. biru+putih. huuuuuuuuu~
cam kat bawah tu, tak pasti ape dia . dan sememangnya korang mesti tau yang bunga kat tepi tu bunga palsu u'olls. Gambar belakang mesti gambar mase dia nikah . (mcm yang Daus minta tuuu)

Anyway, Selamat Pengantin Baru buat kawan Faris!!! (tak tahu name. ;p)
Moga berbahagia ke anak cucu dan kekal selama-lamanya~

Note : bertambah lah idea Dell nak deco pelamin ni . ^___^

Update lagi nanti ye . nak makan and sambung kerja . :)
Papai . muah muah .

No comments:

Post a Comment