“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

28 July 2011

busy yang selalu busy !!

Salam B2B !!! maaf sesangat sebab dah lame tak update . Sejak akhir2 ni Dell asyik tak sihat dan asik makan oksigen je alas perot . :( kenapa ? sangat busy . ni pun busy lagi, tapi cube gak curi masa . T___T sebab rindu gile nak blogwalking and berblog ~ Ni pun Dell tak dapat update lagi sebab memang idea tengah kering giler . T_______________T Oh otak, bantu lah tanganmu ini tambah idea . (monolog seorang diri).
okay lah, tak dapat update wat mase skg, tp Dell janji update secepat mungkin ye kawan2 ~ ^__^
Jumpe lagi~

No comments:

Post a Comment