“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

04 August 2011

Make Over a.k.a MUA

Salam Salam Salam !!!

Selamat Sejahtera buat readers sume !! hoho . minta maaf sesangat sebab dah lame tak update . tapi sebelum tu ~

Dari Daus & Dell

SELAMAT BERPUASA PADA SEMUA UMAT ISLAM DI SELURUH DUNIA !! Moga2 dibulan baik ini, kite diberkati sentiasa oleh Pencipta Agung~ ^___^

P/S : Jangan ponteng puasa, nanti susah nak ganti ~ Dell ni kalau boleh tak mahu datang bulan tapi nak wat camane, name pun perempuan ~~

Baiklah . Kite berbalik pada tajuk entri kali ni . MAKE OVER.
Kusut kusut !!!
Dell macam dah serabut giler fikir pasal ni . tapi ni kan sekali seumur hidup. Sebab berpegang pada Sekali Seumur Hiduplah Dell tak kisah nak keluar berbelanja sedikit untuk make up sahaja. *nanges*

Cerita pasal MAKE UP, Dell dah dapat dah mak andam masa nikah . ^__^ Ni pun atas ihsan seorang teman di tempat kerja yang namenya Kak ENNY~ THANKS A LOT SIS . Dia cakap ada seorang kawan yang buat murah gile tapi cantek . nak tau berapa price dia ? RM150 sahaja di kawasan Kuala Lumpur dan Luar kawasan plak RM250 . OMG OMG OMG ~ Murah bangeeettttt .

Gambar diatas adalah hasil kerja tangan Kak Ida n Kak Zie. Bole click kat FB dia atau Blog dia ni . *wink wink* . Serius la . Bile tengok agak berpuas hati juga lah . Nikah pun simple2 jek . jadi makup kenalah simple2 jugak . Dengan agak keterujaan, dia dah pun tetapkan 25.02.2012 sebagai tarikh nikah Dell untuk ditatarias . Ececeh . Ayat kena glam youuu . hahaha .

Okay dah . habes cerita pasal make up Nikah, sekarang sambung balik ke makup persandingan ~
dan untuk pengetahuan korang !!

TIADA LAGI !!

ahhh . kelam kabut . dah dapat dah , tapi mak andam tu gado dengan
EMAK a k a IBU Dell lah . hoho . konpius konpius . Ada siapa2 tahu tak boleh dapat MUA di Segamat yang cantik ? kalau tak pun, kena la import dari KL . sob sob . :( plishhhhhh ~ Tolong Dell yeee . kalau siapa2 tahu . Kalau boleh bulan 10 ni semua nak setel sebab memang betul, buat last minit akan jadi kelam kabut nanti ! ~.~!

*Sambung nanges ... *

Jumpe lagi kawan2 !

P/S lagi : tolong sesangat siapa ada info ye...

No comments:

Post a Comment