“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

05 August 2011

Hand Bouquet Button

Assalamualaikum kawan2 !!
Puasa tak ? jeng..jeng... haaa Dell tak nampak korang makan tapi Allah nampak korang makan bagi yang boleh berpuasa . INGAT tu , :)

Entah kenapa lately ni macam rase terminat lak dengan Hand Bouquet yang menggunakan button . ^__^ Nampak cam comel je . hihi . mcm Dell la comelnya . (Oh perasan). So, Dell pun ambil waktu rehat ni, update blogwalking pasal Hand Bouquet. Ya Allah , rambang mata jadinya . kalau lah ley tukar pada setiap jam, Dell nak ambil sume design yang ade button and tukar jee . :)


Baiklah, nak dijadikan cerita, Dell jalan ke satu blog ke blog, finally jumpe satu Picture yang menawan hati . :)

Credit to : KarlyLarly.
Theme colurful~
Comel tak ? comel tak ?
dan lagi ..

Credit to : thesensiblebride
ni ade bunga2 sket.

Credit to : sdweddinginsider
Color : 3 warna~

Credit to : theplungeproject
Theme : Pelbagai

Simple tapi comel ~

Credit to : flickr
Simple dan kecil + cute ohhh ..

pink + Putih -- Super duper comel . Walaupun tak minat pink . hahaha .

Tapi, kalau u'olls nak tau, diyana kat atas ni adalah makup artist jugeee . :) Korang boleh buka FB dia ni haaa . Tapi seriesss . Mmg extremely comel lol . Jadi, Dell pun akan buat simple je . dengan menggunakan tema kalerfulll . ^___^ SUKE SUKE !

So, kesimpulannya : From Crystal to Button ~

Jumpe lagi kawan2 ! ^___^

No comments:

Post a Comment