“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

18 October 2011

EXCHANGE LINK BRIDE TO BE ~


Assalamualaikum . ;)

Sihat tak korang ? semoga sihat-sihat la hendaknya .
Hoho . sekarang ni makan angin jelah lately ni. =.=! kena diet .
Sebab .

DAH BAWAH 150 hari . 

bermakna ada lagi :

4 BULAN je lagi .

Macam banyak lagi tak prepare . adeh . Tolong tolong !!.
Dalam hati : relax, jangan gelabah . nak nanges rase !! – sedapkan hati sendiri konon2 .

Eh, cerita sal entry, jom exchange link. 

Teringin nak tau debaran hati BRIDE TO-BE yang lain .

Hihi . kan seronok kan kan ? ;p

Boleh gak kite share butik2 pengantin yang murah ke . kan kan ?

SUKE SUKE !!

Baik lah . ni link Dell .


tinggalkan u'ollsnye link kat comment below and Dell akan follow dengan syarat lah kan . haha . 

Syaratnya : Follow Dell semula je. ^__^

baiklah . jumpe lagi kawan-kawan ~


12 comments:

  1. Cik nurul ain. kat Segamat la sayang . nape, u kat segamat gak ye ? ;)

    ReplyDelete
  2. Salam Dell..exchange link ya!hope to make some new friendsss^_^
    http://pelangi-love.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Alang Atie . dah follow you . follow i balik okey !!

    ReplyDelete
  4. hai~~follow u dah..
    http://mizzbudget.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mizzbudget, okay . i pun . rajin2 komen yeah ~ ;)

    ReplyDelete
  6. hai dear...

    B2B here selamat perkenalan dari asfiza :)

    ReplyDelete
  7. hai cyg . asfizaaaa . thanks yea . keep in touch okay . hehe . semoga kite same2 dapat capai impian perkahwinan kite . haha . IMPIAN yea . ;p

    ReplyDelete
  8. mesti dell sangat nervous kan? tak lama je lagi tu~ wink wink

    my blog: http://dhiera-nak-kahwin.blogspot.com

    keep in touch ya~

    ReplyDelete
  9. Dear Dhira,
    da follow u . hehe . nervous gak la . dah tak lame . :D
    Fafa : mekasih syg . :D

    ReplyDelete
  10. pls help me..cmne nak wat blog bride to be ni..sy budk br beljr..
    http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

    ReplyDelete