“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

01 November 2011

NOVEMBER ^__^ Makan Damai


Salam B2B semua . Silent readers . Lovely readers. & Followers.

HoooHoo. Dah masuk NOVEMBER .

Suke !! Suke !!

Nak tahu kenapa ?

Ada lagi 4 BULAN . OMG !

&

Birthday Dell pada 22 NOVEMBER ni.

Pheeeuuuwwww…^__^

Banyak tak buat lagi .
Kelam kabut semua sebab kerja kat office pun makin banyak.

Tape .

Btw,
Dell nak jalan kat blog Johorian. Tak sempat !!

T___________T

Sedih kejap !

Baiklah .

Dell nak request, Dell tengah pening cari makanan untuk pihak lelaki bertandang pada majlis Dell nanti iaitu 03.03.2012.

Orang panggil MAKAN DAMAI .

B2B yang ada info, tinggalkan link kat komen bawah ni . 
minta tolong sangat2!

P/S : dah masuk kerja . tak sempat update byk2 .

12 comments:

  1. Shafika : aha . same ? lawa date tu kan ? perasan sorang2 . ;p

    ReplyDelete
  2. makan damai tu makan beradab kan? bukan ke?

    ReplyDelete
  3. Dhiera . yup sygss , you ade info tak ? ;( kelam kabut nak cari yang ni.

    ReplyDelete
  4. belah lelaki tuh dekat mane? mahu yang ade siap2 dengan tempat makan damainye sekali ke?

    ReplyDelete
  5. Dear Erin, OP tu ape >? (haha, lembap sket cut2 ni) . tahu tak kat mane ? konfius and serabut . ;(

    ReplyDelete
  6. Nia : ni belah Dell . nak yang makanan dia aje . dekat Segamat . ;(

    ReplyDelete
  7. dari johor kan ..tunang erin ade... OP tu photographer :)

    ReplyDelete
  8. Erin . :D OP dah ada . ^__^ Thanks ye . Nanti kalo ade kawan2 Dell yang kat Johor nak pakai OP, Dell promote blog erin yea . :D

    ReplyDelete