“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

02 November 2011

My Dream Wedding Cake ;D

Salam Salam Salam .
Hello dan hello dan Hello B2B yang cantik, manis dan lawa .
Lovely readers . dan silent readers .

Hoho. Hidung tersumbat dan badan makin panas T_______T
Gaduh lagi dengan En Daus. 

Mood tak elok la tuu.
Elehh . cari bali nanti . caye laaa . haha .

STOP. 

Malas nak cite sal dia. ;( 
(aku tengah merajok ni b, aku tahu hari2 ko bukak blog aku)

Baiklah !

Kite cerita pasal Wedding cake okay .

For sure lah kan, setiap wedding ikut tema . 
Termasuk lah wedding cake sekali. ;)
Tema Dell utama : KELABU+PUTIH

Bawah ni corak yang dell survey dan berjaya menarik hati Dell.


Credit to : Amour Amour


Credit to : Celebratewithcake


Credit to: kaoricake

macam biase la : LAWA Okay . bukan kire rase Dell ni . nampak elegan puas hati kot ? Haha .
By the way, selain dari link2 kat atas yang korang click, korang boleh cube gak buka link yang listed below.

  1. Sweetheart Cakes and Cookies
  2. Cakes by Zee Halena
  3. comelcakes
  4. Freenacakes Ipoh
  5. Chomel Cupcakes
  6. Welcome to My Basic Stories Blog Site


Maaf ye kawan2 . Dell update ringkas je sebab ketidaklaratan nak update panjang.

Jumpe lagi kawan2 !

^___^


P/S : Nape bagi link byk KL je aku ni. Huhu . Nanti update johor je la . Skg cari design je . hihi . ^___^

3 comments:

  1. hye dear....comment pasal vendor tu kat sini boley? hehhe

    if kat johor i tahu satu butik je coz masa majlis bertandang kat batu pahat hari tu amek dgn dia...nama butik tu PESONA ANDAMAN MAR area2 cimb & carefour...butik tu highly recommended! :)

    ReplyDelete
  2. tapi tone ni x naek la dear ..
    tapi jugak ikut kehendak pengantin ..
    tapi erin dulu nak jugak mcm ni .. tu sbb mom mrh,
    boleh tapi nnti x nek gmbr ko ..
    hurmm ikut je la erin


    bape byk tapi tapi tapi .. ahahhaa

    ReplyDelete