“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

02 December 2011

SEWA Dewan !

Salam salam !!
B2B, Apa khabar semua ?

Dell ada pengumuman penting ni !
Dell buat gak majlis di sebelah Dell pada 04 March 2012. 
dan agak last minutes bukan ? T___T
Rase dah tak sempat dah . 
Dan untuk lebih senang, Dell cari la package yang complete punye .
Malas nak pk dah sebab nak book lagi, nak survey ag . yang Dell dah booking sume Dell dah tolak pada majlis sebelah lelaki . 
jadi, for sure la belah Dell ta de lagi kan kan ? Melalak oh sorang2 . 
En tunang seolah2 biar Dell buat sorang2 . Agak la kecewa sedikit bile nak kawen, dia wat endah tak endah je . T___T
Lately ni pun kerap gaduh sebab dah end of the year . Mane tak nye dgn closing lagi kat office ! 
ARrrrGghhh!
Tensen2 . 
(hoho.. luah perasaan ni, lame sangat dah pendam . 
T___T dalam ni je nampak marah2, depan2 Dell tak pandai marah, tak reti marah pun..hauaha..)
Well, Dell cube lah sedaya upaya . Buat ringkas je . tak meriah macam 
En tunang punye . 
Tetamu 600 orang sahaja
Limited sebab dewan pun takot tak muat . ehehe . Mungkin tambah +- kot .
Dan Dell pun survey la pelbagai Dewan yang ada kat daerah Ampang/Kuala Lumpur !
Yeahhh . jumpe satu .
 Agak OK la cume Dell request tak mahu baju dan make up sebab nak orang lain !
Dell pun cepat2 call dia kat 03-4107 8880 .
Name lawa : Ms Sara . Tanya punye tanye, biasenya dia uat Perpax. 
paling murah RM30 !
Mesti u'olls rase mahal kan ? 
Sebenarnya, 
Harga ni agak boleh tahan la sebab berikut pakej yang dsediakan !
  • * Set Pelamin (Fresh Flower)
  • * Dekorasi Dalam Dewan
  • * Red Karpet
  • * Meja makan pengantin
  • * PA System
  • * Makan Beradap
  • * Catering

Bole call dia okay kawan2 dekat 019-289 2752 atau 012-696 8575
Atau g laman web dia www.gezalmihat.com
Dell pun tak sure ag sebab ape pun kena bincang dengan family and Daus. Y___Y
Baiklah!
maybe web bawah boleh membantu kawan2 buat survey ye . ^___^
Kat web ni ada pelbagai dewan untuk disewa. 
Harap ini dapat membantu semua ye !!
Jumpe lagi kawan2 !
^__^

8 comments:

  1. tarikh resepsi kita sama 04.03.2012
    yes yessssss tekanan teramat terasa bila masa yg tinggal cuma 3 bulan lagi + mcm eimy nie kalut dgn close acct universiti lak...aduyaiiiiii kena kuat bersabar sungguh...

    i know u can do it dell...cayokkkk!!!!

    ReplyDelete
  2. biaselarhhh.. mmg tekanan di saat2 akhir neh.. hihi.. chaiyokk jugak utk dell!!

    ReplyDelete
  3. hye dell..ok ape RM 30 dengan pakej macam tu..all the best Dell! xoxo

    ReplyDelete
  4. Dhiera : Thanks dear . ;) u too okay !
    Honey Sakura @ eiMyLiciOus : Same ek ? ehe, tak dapat dtg le majlis Dell camtu . ;) kan ? rase cam sume datang mase nak dekat je lagi . Btw , chayok2 gak .
    cik eza : bile ayat saat akhir tu, macam takot je bunyinye . huhu . chayook gak kat cik eza .
    FY : ok kan ? not sure le . sebab tunang kate mahal . dia tak paham agknya last minutes cam ni . hehe . thanks FY !
    Cik Nasha : tq . hihi . u too ye . ^__^

    ReplyDelete
  5. erk sorry ek dell, setau saya... sume dewan bln 3 nanti kena tutup. tak sure kenapa tapi dah letak notice dah.catering pun ada yang dah bagi notis ni...

    kena buat kat rumah la nampak gayanya

    ReplyDelete
  6. huhu... slm smue... i da tgk n pnah pg dewan tu byk kali.. since wedding byk org kl (lg2 tmn melawati area)... dewancantik sgt... food pun sedap... mmg xrugi la if bt wedding cni... n i heard good complimentary for them.. now, i dgr dorg ade dewan baru... dewan intan.. cube korang tgk2 kt website : www.gezalmihat.com

    ReplyDelete