“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

09 December 2011

Stunning Me!! by Qaseh Elyn ;)

Salam buat B2B and readers and silent readers .
Yeah . Stunning Me babe . 

Click atas nak tengok blog dia tau.
Baiklah . 
Dell rase, ni baru kedua kali Dell masuk cube masuk contest yang khas for B2B . kalo dapat, Alhamdulillah . bak kata orang, murah rejeki . (rezeki) . 
^___^
Dell blogwalking, and jumpe satu blog nieh . wah, maseh baru.. tapi, sudah buat contest . hebat bukan kawan2 sekalian ? dan, dia buat contest ni dalam mempromosikan blog dia .
Ape lg, cepat2 jadi follower . dan DONE !
YeaHhhh.
Nak join contest ni senang jeee . Jom kite baca syaratnya dahulu .


Kawan2 kena cerita pasal impian tudung + veil la . Dalam hati, mungkin ini owang ley buat tudung + Veil yang Dell nak . 
yeeeepppeeee !!!
Baiklah . 
berhenti merapu kejap . Jom kite baca ape impian seorang gadis name Dell ni .
Kite bace pasal veil dulu tau kawan2. ^___^
Biasenya, orang gune kain yang macam kain lace tu kan ? yang jarak2, tapi entah nape, Dell macam kurang sket . JUJUR ye . T____T
Dell suke gune kain lembut, atau tak silap Dell, dia panggil kain shiffon . 
Warna : Bronze (gangsa)
Okay dah .
dan kebiasaanya juge orang gune manik dan seangkatannya untuk wat tepi2 dia tu . tapi Dell ??
Dell nak gune button . heee . comel kan ? 

source : .lovethebutton.

Lepas tu, dekat tudung tu plak, Dell nak letak button di atas (buat seperti kelopak bunga) dan ade bonggol kat bawah disertakan dengan bunga ros merah terselit . macam sanggul yang orang buat kat rambut tuuu. tapi, ni buat kat bawah sket dengan pemakaian hijab la . (aduh, panjang lebar lak... hehe)
alaaa. macam pic bawah ni. tapi ke belakang sketsanggulnya, and bawah sket . 


source : google images

yeah . 
Dan Dell ade buat lukisan tau . buruk . tak cantek ponnnn . tapi dapat la 4/5 (perasan sudah).

Dell tak pandai gune adobe photoshop, so buat lukisan tangan je la .

Kalo menang, rezeki kawen la kawan2 !!
^__^
suke suke !!!
Jumpe lagi. U'olls support Dell tau . 

12 comments:

  1. gud luck dell..comel gak gne button..lain dari lain..=)

    aien pun join gak.=)

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaa veil tu!!!!!!!anyway, goodluck dearrr!
    salam b2b, ni b2b Pahang.
    ive already linked u.
    salam perkenalan dari kejauhan.
    hehehe.

    Truly,
    Syakilla

    ReplyDelete
  3. gudluck dell..lain dari lain kalau gune button..kalau wrne warni cute je..hehehe

    ReplyDelete
  4. hi dell..
    cute gak kan pakai button, len dari yg len :)

    aien & fazlien join gak, tp Syakilla (Madly Mad) lom lg..eheee...

    tgu 20 dis ni okeh..

    ReplyDelete
  5. all the best ye!

    do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

    do keep in touch =)

    ReplyDelete
  6. nuraien : thanks dear . gudluck gk for nuraien.
    Madly Mad : thanks dear.
    fazlien : same la . gud luck to you too ~
    Elyn Creation : aha . Insya'Allah . hehe . wat lg contest cm ni !! hihi
    BLuRpL3 thanks syg !
    dhiera : mekasih yang .
    Faidhatul Arfah : Insya'Allah ..

    ReplyDelete
  7. canteknye lukisan tgn u!! gud luck for d contest! i dh link u dear..=)

    ReplyDelete
  8. Sfarlina : dah tau pemenang . tak menang pun . hihi . dapat 50% je .

    ReplyDelete