“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

27 July 2012

Review Wedding : Make-Up Nikah

Assalamualaikum readers ! =)
Apa khabar ? wah . selang seminggu kita dapat jumpa di alam maya .
Dell online je tiap hari, tapi masa pendek sangat ! so, lebih elok amik masa lama sedikit di setiap Jumaat. ^__^
dapat la duk lama sikit dengan u'olls di alam maya nieh! 
Baiklah ! 
Jom kita review makup semasa majlis pernikahan.
Masa sebelum majlis, dell nak ambil makup dari seorang kakak ni. [ tekan sini ]
Harga berbaloi la sangat2 . Jarang nak jumpa price semurah ni.
Dell confirm dengan dia agak lama jugak la . 
dalam bulan 5-6 sebelum majlis dell. 
Takut ada orang booking dia. Hehe . Deposit : RM50 sahaja.
So, we meet up for the first time semasa test makup. dia ada buat test2 katering and makup dia di butik dia.
datang berkobar2 bersama En tunang (suami). 
Memang kakak Fazidah Abdul Aziz ni ramah sangat dan cantik. sweet je okay !
Masa test makup tu, dell bagitau tema dell warna emas + gangsa. So, dia pun wat la makup berdasarkan tema diberi. ^__^
hasilnya :
Sempat snap satu jeh ! heh.
Tunang (suami) cakap CUTE ! lalalala . =p
Then, last minutes, kami tukar kaler semasa nikah iaitu DARK BLUE.
Dan hasilnya :

Euwww. Suke sangat. memang cantek giler rase time nieh . -__- 
Jom lagi2.

Bersama Kakak Fazidah  nieh . comel kan dia ?
Di saat selepas SAH menjadi isteri MUHAMMAD FIRDAUS YAHAYA ! ^__^
Over kan dell ? =p
Makup tak luntur okay !
Ni plak makup selepas 2 jam menjadi isteri Daus. Ambik gambar serapat nieh . hehee.


Hehe. Cantik tak ? =p

U'olls nak tak info akak nie ? Nah . Untuk anda:
Contact number : 012-941 852 / 012-241 0819
Address Butik : Season Square, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Malaysia

Price : RM150 je (Termasuk deposit). Transportation percuma Kuala Lumpur dan sekitarnya.

P/S : Baju dia pun cantik2 jugak tau . Boleh ambil pakej kahwin dengan dia jugak ! oh ya, baby dan dell sihat je . Husben pun sihat sesihatnya ! ^__^

Regards, 
Dell

2 comments:

  1. murahnyee..
    tapi majlis kita kat melaka..

    susah kot..

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina, dia boleh datang gak ! tapi dia charge transport ler . ;) Melaka dekat jeee . ^__^

      Delete