“Ya Allah ya Tuhanku, selamatkanlah perjalanan suamiku pergi dan pulangnya. Dekatkanlah rezeki yang suamiku cari. Kuatkanlah kasih sayang suamiku hanya padaku seorang. Bantulah suamiku ketika aku tidak mampu membantunya. Elakkanlah suamiku daripada teringin kepada apa yang Engkau tegah. Cenderungkanlah hatinya kepada apa yang Engkau perintahkan.”

25 October 2013

Nak let go baju PLUS SIZE dengan harga RM10



SOLD OUT !
Assalamualaikum.
Lama betul tak online. Sejak keje kat audit firm ni, nak online tengok kejap pun tak dapat.
Ni pun kejap ke. Dell nak let go dress yang dell pakai 2x je.
Harga RM10 je. Boleh fit dari size M ke XXL.
Exluding postage ye.
Kain plak dari kain cotton. sejuk je. Tak panas langsung.
Ada banyak lagi baju nak let go. Kebanyakan Dell tak penah pakai.
Boleh PM dell kat sini : www.facebook.com/kedaidell
atau msg 019-9097313
Jangan lupa like ya sekali ! ^___^


Regards,
Dell

P/S : kedaidell.blogspot.com


2 comments:

  1. I want to to thank you for this fantastic read!!
    I certainly loved every little bit of it. I have you saved as
    a favorite to look at new stuff you post…

    Feel free to surf to my web page :: livejasmin ()

    ReplyDelete